Articles

www.mobmail.eu - Kerverus Holding IT Plc

Η εταιρεία Kerverus Holding IT Plc , ανακοινώνει ότι την 13 Μαρτίου 2013 στις 13:13 GMT θα ξεκινήσει επίσημα την λειτουργία του το πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν – website το οποίο είναι προϊόν αποκλειστικής σύλληψης , κατασκευής και εκμετάλλευση της θυγατρικής της εταιρείας Kerverus IT (CY) Ltd και ονομάζεται : Mobmail.eu και μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα www.mobmail.euwww.mobmail.eu

Η πρωτοπορία του mobmail είναι ότι χρησιμοποιεί τον Παγκόσμια μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό του κινητού τηλεφώνου του χρήστη , ώστε να δημιουργήσει μια διεύθυνση email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Το site φιλοξενείται στους ιδιόκτητους server της εταιρείας στις ΗΠΑ. Το κινητό τηλέφωνο του χρήστη όσο και η διεύθυνση email του πιστοποιούνται και επαληθεύονται, ενώ για την ανταλλαγή ΟΛΩΝ των δεδομένων χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση 2048 bit , αντίστοιχη με αυτή των τραπεζικών εργασιών. Δεν απαιτείται πρόσβαση σε νέο mailbox καθώς όλα τα εισερχόμενα emails Προωθούνται αυτόματα στο λογαριασμό email που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή.
 
Παγκόσμιες πρωτιές του mobmail:
1.  Μοναδική πιστοποιημένη και ασφαλής διεύθυνση email της μορφής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
2.  Δυνατότητα ανεύρεσης και επικοινωνίας με άτομα της λίστας επαφών των οποίων γνωρίζει μόνο τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.
3.  Δυνατότητα χρήσης του λογοτύπου του mobmail για να υποδηλώσει ο χρήστης  ταυτόχρονα το κινητό μας τηλέφωνο αλλά και το email του.
4.  Δυνατότητα ανεύρεσης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας την οποία χρησιμοποιεί ο χρήστης, ώστε να γίνεται εξοικονόμηση πόρων και δωρεάν χρόνου ομιλίας.
 
Επιπρόσθετα οι χρήστες ανάλογα με το επίπεδο χρήσης που διαθέτουν μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με SMS σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ενώ οι εταιρείες μπορούν να στέλνουν μαζικά SMS επικοινωνίας ,ενημέρωσης και διαφήμισης στους πελάτες τους αλλά και στους χρήστες του mobmail.
 
Στο τελικό στάδιο δοκιμών είναι το application για τα κινητά τηλέφωνα και tablets.
Η υπηρεσία Mobmail αλλά και η εφαρμογή για smart phones και tablets αρχικά θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ ενώ σύντομα  θα υπάρξουν VIP και PRO λογαριασμοί χρηστών, με περισσότερα προνόμια.

 

ena

 

NeaMarketMovie EL

 

AeRO-EN-v2

oxi day foundation

banner-300x250 sbNavi iOS

Newsletter Subscribe

Name:
Email:

We have 7 guests and no members online